Кристиано Роналдо ще пропусне първото Ел Класико за сезона. Заради

...
Кристиано Роналдо ще пропусне първото Ел Класико за сезона. Заради
Коментари Харесай

Роналдо пропуска американското Ел Класико

Кристиано Роналдо ще пропусне първото Ел Класико за сезона. Заради персонални задължения португалската звезда на " Реал " Мадрид няма да вземе присъединяване в другарската среща против " Барселона " в Маями, част от влиятелния шампионат Интернешънъл Чемпиънс Къп. Двубоят е тази нощ от 03:05 ч. и ще бъде излъчен директно по RING.

" За страдание персоналните задължения на Роналдо осуетиха наличието му тук. Той в действителност искаше да пристигна, не приказваме за някакви прищявки или сходни неща. Надяваше се, че ще успее, само че нещата просто не се получиха ", разяснява един от уредниците Чарли Стилитано пред локално издание.

" Разочаровани сме, само че въпреки всичко ще имаме двата най-хубави тима и съвсем всички суперзвезди. С една по-малко ", добави още шефът на компанията, която стои зад организацията на шампионата.

Кристиано излезе във почивка след Купата на Конфедерациите. Той към момента не се е включил към подготовката на " Реал ". През последните няколко седмици португалецът бе спряган за трансфер в " Манчестър Юнайтед " и ПСЖ, само че самият той увери, че ще остане в испанската столица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР