Кристиано Роналдо ще бъде уволнен от Ал Насър, гърми El

...
Кристиано Роналдо ще бъде уволнен от Ал Насър, гърми El
Коментари Харесай

Ал Насър гони Роналдо

Кристиано Роналдо ще бъде уволнен от Ал Насър, гърми El Futbolero.
Прочетете още
Мохамед бин Салман, престолонаследникът на Саудитска Арабия и водач в сянка на клуба от Рияд, е решил да се раздели с португалеца през лятото на тази година, защото е неудовлетворен от отношението и представянето на звездата с фланелката на саудитците.

Източникът споделя още, че арабите са решили да не разчитат на състезател, който прибира 200 милиона евро годишно, само че не оправдава упованията и е прочувствено неустойчив. Договорът на Роналдо с Ал Насър изтича през юни 2025 година

CR7 има на сметката си 14 маркирани гола в 14 мача, само че „ жълто-сините “ най-вероятно ще останат без трофей през 2023 година

Ал Насър е втори в класирането, отпадна от полуфиналите на Купата на Краля в Саудитска Арабия,, елементарни се и със Суперкупата.

Роналдо очевидно има проблеми и в персоналния си живот, които няма по какъв начин да не му се отразяват и на представянето на терена.

Факт е, че през последния месец той е неразпознаваем и играе извънредно непретенциозно за своите благоприятни условия, изригвайки против щаб и съотборници след всеки мач. Любимата му Джорджина също твърди, че не е удовлетворена от живота в Саудитска Арабия, макар че се пробва да го скрие в обществените мрежи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР