Кристиано Роналдо ще бъде представен официално като играч на Ювентус

...
Кристиано Роналдо ще бъде представен официално като играч на Ювентус
Коментари Харесай

Роналдо върна 55 милиона евро на "Ювентус"

Кристиано Роналдо ще бъде показан публично като състезател на " Ювентус " на 16 юли, само че той към този момент носи доходи на новия си клуб. " Бианконерите " продадоха над половин милион фланелки на португалския голмайстор единствено за денонощие.
Куадрадо се елементарни с номера си поради Роналдо Колумбиецът преотстъпи екипа си на португалеца
Роналдо мина в " Ювентус " против 100 млн. евро и ще получава на сезон по към 30 млн. евро " чисто " в продължение на 4 години.

По всичко проличава, че торинци са създали една много добра договорка. Манията по португалеца към този момент носи немислими дивиденти на " Старата госпожа ". Само 24 часа откакто " Ювентус " пусна в продажба фланелки с името на Роналдо и номер 7 на гърба, бяха регистрирани големи продажби.

Феновете на италианския отбор са закупили 520 000 екипа на новата звезда на отбора. Цената на всяка една фланелка е 105 евро. Това значи, че за едно денонощие в касата на " Юве " са влезнали 55 милиона евро - повече от половината от трансферната сума на Роналдо. Ако треската за фланелки продължи със същите темпове, то до няколко дни от " Ювентус " ще са избили средствата за прехвърлянето на петкратния притежател на " Златната топка ".

В същото време почитателите на италианския клуб в обществените мрежи са се нараснали с няколко милиона, каквато бе и задачата на управлението.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР