Кристиано Роналдо се надява още дълго време да играе професионален

...
Кристиано Роналдо се надява още дълго време да играе професионален
Коментари Харесай

Роналдо: Мечтата ми е да спечеля нещо с Португалия, възрастта няма значение

Кристиано Роналдо се надява още дълго време да играе професионален футбол. Португалската звезда разкри, че международна купа с Португалия си остава негова фантазия.

" Възрастта няма значение. Това, което е значимо, е мисленето. Няма значение дали Кристиано Роналдо е добре, не знаеш какво ще се случи на следващия ден. Аз пребивавам в сегашното, в този миг. Сега се усещам благополучен, в положително положение и добър интервал от живота си. Надявам се да играя още доста, доста години, само че в никакъв случай не се знае ", показа 35-годишният нападател.

Голмайсторът на Ювентус изрази очаквания, че Португалия може още веднъж да стане европейски първенец през лятото: " Ще бъде мъчно, само че ние сме добър, млад тим. Имаме приказен треньор. Така че сме доста положително настроени. Отборът ни е по-добър, подобрихме се доста, младите момчета стават все по-добри. Аз съм убеден в силите ни ".

Той приказва и за международното в Катар през 2022 година, когато ще бъде на 37 години: " Искаме да спечелим международното състезание. Възможно е, всичко е допустимо. Но би трябвало да сме реалисти. Както съм казвал доста пъти, фантазията ми е да печеля нещо с португалския народен тим. Спечелих две трофеи, което ме прави доста благополучен. Печелил съм с всеки клуб, в който съм играл, само че Световната купа... това е фантазия. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР