Кристиано Роналдо реализира 702-ия си гол в кариерата и първи

...
Кристиано Роналдо реализира 702-ия си гол в кариерата и първи
Коментари Харесай

Дебютният гол на Роналдо за Ал Насър спаси тима от загуба срещу Ал Фатех

Кристиано Роналдо осъществя 702-ия си гол в кариерата и първи с екипа на Ал Насър при равенството 2:2 с Ал Фатех в саудитската Про лига. Ремито, което бе реализирано, откакто момчетата на Руди Гарсия изоставаха на два пъти в резултата, слага Ал Насър на върха в класирането по голова разлика по отношение на втория Ал Шабаб .
Кристиано Роналдо.
Кристиян Тейо, някогашен състезател на Барселона, Бетис и Ел Ей ФК, даде задатък на домакините в 12-та минута. Въпреки това, изпълнител номер 1 в Лигата - Андерсон Талиска, означи 13-то си попадение от началото на акцията, с цел да възвърне паритета две минути преди почивката. Софиан Бендебка върна преднината на Ал Фатех със ужасно воле, като по всичко изглеждаше, че неговият гол ще донесе и трите точки на отбора.

Роналдо обаче бе на друго мнение. Португалската звезда имаше разочароващ следобяд, откакто първо негово попадение бе анулирано заради засада, а по-късно той пропусна отлична обстановка и уцели и греда. Все отново, основният арбитър уточни бялата точка в добавеното време на мача, а 37-годишният нападател не сбърка, с цел да открие головата си сметка в Саудитска Арабия.

За Роналдо и Ал Насър следва дуел против Ал Уехда в четвъртък, само че тимът няма да може да разчита на Талиска, който получи червен картон в края на срещата с Ал Фатех. Първото попадение на Роналдо за Ал Насър пристигна след пет за Спортинг Лисабон, 145 за Манчестър Юнайтед, 101 за Ювентус и 450 за Реал Мадрид. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР