Кристиано Роналдо разкри, че е отказал оферти от клубове по

...
Кристиано Роналдо разкри, че е отказал оферти от клубове по
Коментари Харесай

Роналдо отказал на бразилски гранд заради Ал Насър

Кристиано Роналдо разкри, че е отказал предложения от клубове по целия свят, с цел да се причисли към саудитския Ал Насър, откакто стана свободен сътрудник през ноември, когато беше преустановен контракта му с Манчестър Юнайтед.

Сега излиза наяве, че едно от предложенията е пристигнало от бразилския гранд Коринтианс, само че офертата на Ал Насър е била 20 пъти по-висока, това разкри президентът на клуба Дуилио Монтейро Алвес.

„ Знам, че имаше оферти и от Европа. Но предлагането от Саудитска Арабия беше 20 пъти по-високо “, сподели Алвес.

„ Говорих шест, седем пъти с Жорже Мендеш (агентът на Кристиано Роналдо) и в последна сметка изпратихме предложение посредством различен човек. Направих предлагането и даже се надявах, че той няма да го одобри (смее се). Шегувам се, само че мисля, че трябваше да опитаме [...]. Когато си президент на Коринтианс, би трябвало да преследваш най-хубавите в света “, добави Алвес.

Петкратният притежател на „ Златната топка “ реши да се причисли към Ал Насър и по този метод се трансформира в най-добре платеният състезател в света. Португалецът подписа контракт за две години и половина, който съгласно информациите е на стойност от 212 милиона $ годишно.

CRISTIANO RONALDO NO CORINTHIANS?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР