Кристиано Роналдо продължава с впечатляващите постижения! Португалската суперзвезда отбеляза 750-ия

...
Кристиано Роналдо продължава с впечатляващите постижения! Португалската суперзвезда отбеляза 750-ия
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо отбеляза 750-ия гол в кариерата си

Кристиано Роналдо продължава с впечатляващите достижения! Португалската суперзвезда означи 750-ия гол в вкариерата си при успеха на " Ювентус " с 3:0 против " Динамо " Киев.

За нападателя това е 75-то попадение с екипа на " Старата госпожа ". Той има още 450 с " Реал " Мадрид, 118 с " Манчестър Юнайтед ", 5 със " Спортинг " Лисабон и 102 с националната фланелка. Освен това Роналдо вкара на " Динамо " в Шампионската лига за първи път от ноември 2007. 13 години и 25 дни са минали от предходния негов гол против украинския гранд.

Тази вечер Роналдо се разписа за 2:0 в 57'. Преди това Федерико Киеза бе разкрил в 21'. Крайния резултат оформи Алваро Мората в 66'.
Снимка: Getty Images
С трите точки " Ювентус " събра 12 и заема второто място в група 7 след 5 кръга. Води " Барселона " с 15 точки, а след седмица двата гранда на Стария континент се сблъскват в Испания, с цел да дефинират спечелилия в групата. " Бианконерите " се нуждаят от победа с най-малко два гола разлика в ефективен мач, защото отстъпиха на " Барселона " с 0:2 в Торино.

В другият дуел " Динамо " Киев посреща " Ференцварош ". И двата отбора са с по 1 точка и мачът е спор за място в Лига Европа напролет.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР