Кристиано Роналдо продължава да изумява футболния свят с физическата форма,

...
Кристиано Роналдо продължава да изумява футболния свят с физическата форма,
Коментари Харесай

Защо Кристиано Роналдо е неразрушим?

Кристиано Роналдо продължава да изумява футболния свят с физическата форма, в която се намира. Въпреки че от дълго време би трябвало да е минал пика в своята кариерата, португалецът продължава да е един от най-добре квалифицираните играчи и е съвсем нерушим. В редките случаи, в които получава травма, той се възвръща стремително, разбивайки лекарските прогнози за интервал на възобновяване от дадена контузия.
След по-малко от половин година Кристиано ще стане на 34, само че продължава да се намира в отлична форма, макар че стартира кариерата си в Ювентус с голова суша. Тя обаче не тормози никого, откакто през последните два сезона в Реал Мадрид той рядко бележеше до Нова година, само че по-късно вкарваше по над 30 гола в границите на 4-5 месеца.
Но на какво се дължи " неразрушимата " физика на Кристиано Роналдо? Лекарят на Реал Мадрид Хуан Карлос назова трите съставния елемент, които Кристиано прави по-добре от всеки и извършва до съвършенство. С тях може да се запознаете в този материал на Sportlive.bg .

В същото време някогашният аржентински национал Карлос Тевес описа доста забавна история за маниакалното държание на Роналдо по време на взаимния им престой в Манчестър Юнайтед. Историята за " фанатика " Роналдо вижте в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР