Кристиано Роналдо привлече вниманието на пресконференцията преди двубоя с Унгария

...
Кристиано Роналдо привлече вниманието на пресконференцията преди двубоя с Унгария
Коментари Харесай

Роналдо на война с газираните напитки

Кристиано Роналдо притегли вниманието на конференцията преди дуела с Унгария в Будапеща от група 6 на Евро 2020! Суперзвездата на португалците се подразни на поставените пред него две бутилки " Кока-Кола " и ги реалокира настрана, след което прикани всички да пият вода.

Клипът с реакцията на петкратния притежател на " Златната топка " доби известност в обществените мрежи. Очаква се от компанията за газирани питиета, която е измежду главните спонсори на еврошампионата, да отговорят. Роналдо евентуално ще бъде санкциониран за антирекламата.



Не е загадка, че нападателят на " Ювентус " е фанатик на тематика здравословно хранене. В края на предходната година той обществено се възмути от режима на сина си Кристиано-младши, оплаквайки се, че момчето съзнателно употребява нездравословни храни и питиета, наблягайки точно на " Кока-Кола ".

" Позволява си да пие " Кола " и да яде чипс, макар че знае, че това ме нервира. Прави го преднамерено. Понякога му споделям да се потопи в студена вода за възобновяване, откакто тренира на бягащата пътека, а той споделя: " Татко, там е студено ". Всичко това го одобрявам за обикновено, въпреки всичко той е единствено на 10 години. ", показа тогава Роналдо.

Едва ли обаче каквато и да е глоба ще отклони вниманието на Роналдо от идния дуела с Унгария в Будапеща - първи за португалците на Евро 2020. " Мореплавателите " са в " Групата на гибелта " дружно още със международния първенец Германия и Франция. Португалия ще опита да победи във второ следващо издание на европейското състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР