Кристиано Роналдо прави всичко възможно да се възстанови за първия

...
Кристиано Роналдо прави всичко възможно да се възстанови за първия
Коментари Харесай

Алегри се надява да разчита на Роналдо за първия мач с Аякс

Кристиано Роналдо прави всичко допустимо да се възвърне за първия четвъртфинал на Ювентус в Шампионска лига против Аякс. Португалецът получи мускулна травма на дясното бедро в евроквалификацията против Сърбия и ще се възвръща към две седмици. Старши треньорът на Ювентус Масимиляно Алегри се надява да разчита на Роналдо за мача с Аякс на 10 април.

Наставникът разкри, че португалецът е минал следващ обзор тази заран, който е посочил, че контузията отшумява по проект. " Кракът му е много по-добре. Естествено, всичко зависи от организма на играча ", сподели Алегри.

Треньорът даде детайлности за другите играчи с травми. " Куадрадо се възстановя и ще се завърне до 7-10 дни. Спинацола има проблем с коляното, само че няма да се наложи интервенция. Перин получи удар в рамото, само че се надявам да се завърне за Аякс. Дъглас Коста е добре, той сигурно ще бъде на линия за Аякс, а Сами Кедира тренира с тима и може да попадне в групата за мача с Милан. Манджукич подвигна температура и ще забележим дали ще мога да разгадавам на него за утрешния мач с Каляри. Днес ще забележим какво е положението и на Дибала, който също има контузия ", сподели Алегри.
Шампионска Лига 1/4 кръг, сряда 10 април  Аякс 22:00  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР