Кристиано Роналдо постави два изключително важни рекорда в кариерата си

...
Кристиано Роналдо постави два изключително важни рекорда в кариерата си
Коментари Харесай

Роналдо: Гордея се, че станах световен рекордьор

Кристиано Роналдо сложи два извънредно значими върха в кариерата си по време на квалификацията за Евро 2024 на Португалия против Лихтенщайн.

Бившият нападател на Реал Мадрид, Ювентус и Манчестър Юнайтед записа своя мач номер 197 на национално нив, с което се трансформира във футболиста с най-вече интернационалните срещи на национално равнище за всички времена. В началото на второто полувреме той означи и две попадения, които закръглиха сметката му на цели 100 гола с националната фланелка в интернационалните срещи. Постижение, което никой различен състезател в международния футбол не бе правил досега.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
След срещата Роналдо показа, че е горделив от това, което е направил.

„ Много е хубаво, че играя още веднъж и въвеждам за националния тим, и то на подобен специфичен стадион за мен. Гордея се, че станах международен рекордьор в мачове за националния тим “, написа Роналдо в профила си в Туитър.

Нападателят на Португалия не изигра целият мач за тима си, в който иберийците завоюваха с 4:0 против Лихтенщайн. Той зашочна като титуляр и бе сменен в 78-ата минута от Гонсало Рамош.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР