Кристиано Роналдо пое медийната компания Cofina media за 57 милиона

...
Кристиано Роналдо пое медийната компания Cofina media за 57 милиона
Коментари Харесай

CR7 купи компанията, която съди 11 пъти, веднага даде бонус на служителите

Кристиано Роналдо пое медийната компания " Cofina media " за 57 милиона евро. Всеки чиновник на компанията, която включва голям брой списания и водещата мрежа CMTV, получи бонус персонално от португалската суперзвезда.

Всеки служащ получи чек за 1250 евро.

„ Служителите получиха уведомление по имейл за погашение на награда. Това е знак на признателност към всички, които са част от тази велика компания “, пишат португалските медии.

Журналистите от " Cofina media " постоянно имаха задачата да наблюдават персоналния живот на Роналдо, а той ги съди 11 пъти. В последна сметка той реши да купи цялата компания и да резервира всички чиновници.

„ Единствената смяна е обвързвана с името. Сега ще се споделя " Expressão Livre ". Не се усещаме удобно от това, което се случи, само че никой не се опасява да не загуби работата си. "

„ Знаем, че постоянно сме го тормозили, със или без причина, само че той схваща нашата работа. Особено щастливи са спортните публицисти. Който си мисли, че Роналдо ще уволни някого, бърка “, сподели един от чиновниците.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР