Кристиано Роналдо пак се превърна в герой за Португалия, подобри

...
Кристиано Роналдо пак се превърна в герой за Португалия, подобри
Коментари Харесай

Брадата на Роналдо - закачка с Меси?

Кристиано Роналдо отново се трансформира в воин за Португалия, усъвършенства и още върхове. Звездата на " мореплавателите " е в Русия с задача - да потвърди, че е най-великият за всички времена.

На британски коза (goat), oсвен въпросното животно значи също и Greatest of all time (G.O.A.T). Преди дни Меси театралничи за списание " Paper " точно с коза.

Според английските медии това е и повода Роналдо да си пусне лека " козя " брада - задявка с огромния съперник. Една другояче странна смяна във визията му, поради обстоятелството, че капитанът на португалците постоянно е бил безпрепятствено избръснат.

Кристиано означи хеттрик във вратата на Испания на старта на Мондиала, след което поглади новата си " облага ". Днес направи същото след победния гол против Мароко.

Изглежда войната по оста Роналдо-Меси в никакъв случай няма да спре. Двамата са печелили " Златната топка " по 5 пъти, само че португалецът може да се похвали с европейска купа и повече купи от Шампионската лига. Световната купа обаче е най-ценният трофея за един футболист и наложителна част от витрината на най-великия за всички времена.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР