Кристиано Роналдо оглави престижната класация на най-добре печелещите звезди в

...
Кристиано Роналдо оглави престижната класация на най-добре печелещите звезди в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо оглави списъка на богаташите в Instagram

Кристиано Роналдо оглави влиятелната ранглиста на най-добре печелещите звезди в Instagram. Звездата на Ювентус и Португалия получава по 1,6 млн. $ за всяка спонсорирана обява в своя профил в обществената мрежа.

Бившият футболист на Реал Мадрид изпревари Холивудската звезда Дуейн Джонсън – Скалата, с цел да се качи на върха в класацията, изготвяна от компанията за маркетинг в обществените медии Hopper HQ. Кристияно за първи път е отпред на най-печелившите в Instagram. Петкратният притежател на Златната топка има цели 308 милиона почитатели в обществената мрежа.

Бившата звезда от кеча Скалата, който играе във филмата поредност " Бързи и гневни ", има 250 милиона почитатели и получава малко над 1,52 млн. $ на пост, до момента в който поп звездата Ариана Гранде е компактно зад него с 1,51 млн. $ на рекламна обява, предава BBC.

Доскорошният водач Кайли Дженър в този момент е четвърта с нейните 244 милиона почитатели и 1,49 млн. $ на спонсорирана обява. Друга риалити и Intagram звезда – Ким Кардашиян има 232 милиона почитатели и получава по 1,49 млн. $ на обява, което ѝ отрежда 6-о място. В топ 10 има 6 дами, като за първи път Кайли Дженър или Ким Кардашиян не участват в топ 3.

Единственият различен състезател измежду челниците в класацията е футболистът на Барселона Лионел Меси. Със своите 224 млн. почитатели той заема 7-о място в класацията, печелейки по 1,1 млн. $ на спонсорирана обява. Бразилската звезда на ПСЖ Неймар е много по-назад, нареждайки се едвам 16-и с 824 000 $ на пост.

Британската компания Hopper HQ, която ръководи сметки в обществените медии от името на компании и частни лица, разгласява първата си ранглиста на богаташите в Instagram през 2017 година Компанията проучва вътрешни и обществено налични данни, с цел да разкрие лист с най-добре платените звезди и авторитетни фигури в Instagram. Отчитат се фактори като междинна ангажираност, какъв брой постоянно те разгласяват, индустриални променливи и брой почитатели.

От предходната година предстоящите разноски за обява в Instagram от Кристияно Роналдо се усилват с 54%. Той си партнира с разнообразни компании, за дa рeклaмирa прoдуктитe им.

.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР