Кристиано Роналдо няма да си тръгва от Манчестър Юнайтед сега

...
Кристиано Роналдо няма да си тръгва от Манчестър Юнайтед сега
Коментари Харесай

CR7 официално остава, но иска... ремонт на клубната база

Кристиано Роналдо няма да си потегля от Манчестър Юнайтед в този момент и ще бъде в отбора и отсега нататък, увери мениджърът Ерик загар Хаг на конференция този следобяд - ден преди затварянето на пазара.

“Ясно е, че имаме потребност от класни футболисти. Нужни са ни повече такива, с цел да “покрием ” всичките си мачове ”, съобщи нидерландецът.

По-рано през днешния ден се разбра, че от Наполи са отказали опцията да подпишат с CR7, което сякаш беше и последният вид пред португалец.

Тен Хаг разгласи още, че пропада и възможният произлязъл трансфер на Аарън Уан-Бисака.

“Разбира се, че Аарън остава. Това е съставът, с който ще бъдем от септември най-малко до януари ”, изясни Тен Хаг.

Така той даде да се разбере, че няма късмет за идването на нов десен бек, тъй като това беше обвързано със наложително овакантяване на Уан-Бисака.

Очаква се през днешния ден Юнайтед да разгласи и привличането на вратаря Мартин Дубравка от Нюкасъл, който ще бъде запаса на Давид Де Хеа. Тен Хаг удостовери за идването на словака, който ще е с контракт за наем с алтернатива за откупуване.

" Мисля, че това беше за нас в този трансферен прозорец. Но когато се появи нещо извънредно като опция, като огромен клуб ти би трябвало постоянно да си подготвен ", приключи мениджърът.

Напрежението, което вкарва Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед, като че ли няма край. Португалецът не спирал да мърмори и да подлага на критика инфраструктурата въз основата на Манчестър Юнайтед, разкрива The ​​Athletic. Той недоумявал по какъв начин е допустимо басейнът и сауната да не са ремонтирани от 2009 година След безкрайните му недоволства, въпреки всичко било направено ободряване, само че то било по-скоро козметично.

А сравнението с предходния клуб на звездата - Ювентус, напряко го изнервяло. Италианският клуб разполага с съвременен хотел, а подготвителните уреди на Юве се намират покрай стадиона, което опростява логистиката. В Юнайтед процесите са проведени по друг метод.

Хора, близки до Роналдо, показват, че стандартите, с които Кристиано е привикнал, са доста по-високи от тези, които е намерил в Манчестър Юнайтед. Нападателят счита, че структурата на ръководство на клуба, логистиката, осъществяването на разнообразни интервенции и равнището на инфраструктурата не дават отговор на равнището на най-хубавите тимове в света.

Юнайтед има дълготрайни проекти за възстановяване въз основата и стадиона, само че на процедура не прави нищо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР