Кристиано Роналдо няма да окаже натиск върху сина си да

...
Кристиано Роналдо няма да окаже натиск върху сина си да
Коментари Харесай

Роналдо: Дразня се, когато синът ми яде чипс и пие кола

Кристиано Роналдо няма да окаже напън върху сина си да стане футболист, макар че се нервира, когато Кристиано-джуниър пие кола и яде чипс.

10-годишният първороден наследник на звездата на " Ювентус " тренира в школата на Старата госпожа. Въпреки това голмайсторът не упорства детето му да следва неговите стъпки, стига да стане номер 1 в специалността, която самичък си избере.

" Ще забележим дали синът ми ще стане популярен футболист ", сподели 35-годишният португалец след церемонията в Дубай, на която бе награден за футболист номер 1 на 21-и век.

" Понякога пие кола и яде чипс и това ме нервира, и той го знае ", добави Роналдо.
View this post on Instagram

" Понякога му споделям да се потопи в студена вода, с цел да се възвърне след изтощителна подготовка, а той ми дава отговор: " Татко, толкоз е студено ". Всичко е наред, той е единствено на 10 години ".

" Винаги му споделям, че са нужни работа и отдаденост, с цел да постигаш триумфи. Няма да го натискам да стане футболист, само че би ми харесало. "
Снимка: Reuters
" Най-важното е да стане най-хубав в своето занятие, без значение дали то е футбол или медицина ", прибавя някогашният състезател на " Реал " Мадрид.

Роналдо и обичаната му Джорджина имат още три по-малки деца - близнаците Ева и Матео и щерка Алана Мартина.

Снимка: Reuters

Кристиано-джуниър впечатли още в през първата си година в академията на " Ювентус ". В отбора до 9 години той означи 58 гола в 28 мача, записа и 18 асистенции.

" Тутоспорт " осведоми, че е вкарал 4 гола при дебюта си за " Юве " през септември 2018 година, а през април 2019-а се е разписал седем пъти за едно полувреме против " Маритимо ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР