Кристиано Роналдо няма да бъде глобяван от ръководството на Ювентус

...
Кристиано Роналдо няма да бъде глобяван от ръководството на Ювентус
Коментари Харесай

"Ювентус" няма да глобява Роналдо. В съблекалнята чакат извинение

Кристиано Роналдо няма да бъде глобяван от управлението на " Ювентус " поради невъздържаната си реакция при промяната му в дербито на Италия против " Милан ". Португалецът беше сменен за сметка на единствения голмайстор в мача - Пауло Дибала. Той не поздрави треньора си Маурицио Сари, а влезе незабавно в съблекалнята и по-късно си потегли от стадиона.

Според изданието " Гадзета дело спорт ", Роналдо няма да получи финансова санкция поради държанието си.
Дибала смени нацупения Роналдо и посече " Милан " "Ювентус " завоюва дербито и още веднъж е на върха в Италия
Очаква се обаче той да се извини публично на треньора Сари и на своите съотборници.

С това проблемите за португалеца не свършват. Според италианските медии, Роналдо може да получи възбрана да играе във футболни мачове за цели 2 години. Преждевременното му овакантяване на стадиона (3 минути преди края на мача, съгласно " Скай Италия " ) е непозволено от анти допинговите управляващи.

Снимка: Reuters

В дуела с " Милан " португалецът беше заменен за втори следващ път. Той напусна терена преди последния съдийски сигнал и в срещата с " Локомотив " Москва в Шампионската лига. Сари изясни решението си да смени Роналдо с лека травма на футболиста.

" Трябва да му благодарим, тъй като жертва много, с цел да играе през днешния ден, в тази сложна обстановка. Видях, че не се усеща добре на терена и най-хубавото решение беше да го заменя. През последния месец имаше болки в коляното, които му пречеха и на подготовка ", посочи Сари.

Самият Роналдо беше сбит в обществените мрежи след промяната.
Роналдо с къс коментар след промяната Футболистът дефинира като значима успеха над "Милан "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР