Кристиано Роналдо не успя да се разпише, а неговият Ал-Насър

...
Кристиано Роналдо не успя да се разпише, а неговият Ал-Насър
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо и компания изостанаха в битлата за титлата

Кристиано Роналдо не съумя да се разпише, а неговият Ал-Насър направи нулево тъждество при гостуването си на непретенциозния Ал-Фейха и изостана на 3 точки от лидера в шампионата на Саудитска Арабия Ал-Итихад. Португалецът направи слаб мач, а в края се ядоса на неприятния резултат и замени остри реплики с няколко противникови играчи, преди да се прибере в съблекалнята.

Роналдо вкара общо 7 гола в последните си 4 мача за Ал-Насър и Португалия. Днес той имаше опция да донесе успеха на тима си в заключителните минути, само че стреля високо над вратата. Футболистите на гостите насочиха общо 18 удара и нито един от тях не се трансформира в гол.

Кристиано е пети при стрелците в СПЛ с 11 гола в 10 мача, а отпред с по 16 попадения са Олидон Игало, Талиска и Абдерразах Хамдалах. 

От равенството на Ал-Насър се възползва Ал-Итихад, който победи с 2:1 Ал-Уехда и усили преднината си на върха. Головете за гостите осъществиха Абдерразах Хамдалах и Бруно Енрике.

В идващия кръг на 18 април Ал-Насър ще има тежко посещение на четвъртия Ал-Хилал. Няколко дни пресдтои мач против Ал-Уехда за Кралската купа на първенците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР