Кристиано Роналдо най-после откри головата си сметка в Серия А.

...
Кристиано Роналдо най-после откри головата си сметка в Серия А.
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо откри головата си сметка за Юве, бианконерите подчиниха Сасуоло

Кристиано Роналдо най-сетне откри головата си сметка в Серия " А ". Португалецът вкара двете попадение за триумфа на Ювентус с 2:1 над Сасуоло в мач от 4-ия кръг Калчото. За " неровердите ", за които като титуляр започва някогашният футболист на Левски Мехди Бурабия, се разписа Кума Бабакар в добавеното време.

" Бианконерите " не престават да са водачи с цялостен актив от точки, до момента в който Сасуоло остава със 7 пункта след първото си проваляне през сезона.

 Снимка 378595
Източник:

Кристиано опитва да се разпише още в 5-ата минута, само че тогава Дънкън с шпагат мазета удара му. Малко по-късно португалецът стреля с глава в навън.

Гостите дадоха отговор с удар на Ферари, който попадна право в ръцете на Шчесни. В 37-ата минута Консили показва отличен инстикт, избивайки удар на своя съотборник Пол Лирола, който в опита си да избие прати топката в очертанията на вратата. Две минути по-късно Дънкан означи гол, само че реферът беше отсъдил фаул против Кансело. Веднага по-късно Бурабия получи жълт картон.

 Ювентус с 20 млн. евро загуба за миналия сезон
Ювентус с 20 млн. евро загуба за миналия сезон

Най-сериозният удар идва от ранното отпадане в Шампионската лига

Втората част стартира чудесно за домакините. В 50-ата минута Роналдо най-сетне вкара първия си гол с екипа на Ювентус. Той се разписа на празна врата, откакто Бонучи опита удар със задна ножица, Ферари пък се опита да върне топката към Консили, само че коженото кълбо срещна гредата и при добавката Кристиано се разписа.

 Снимка 378597
Източник:

Отговорът на Сасуоло бе удар с пета на Боатенг, който излезе в навън. В 65-ата минута Юве провежда светкавична контраофанзива, при която Джан откри Роналдо, а португалецът с удар по диагонала се разписа за 2:0.

В продължението на срещата Кума Бабакар върна един гол с удар с глава. Малко по-късно Дъглъс Коща бе изпъден с пряк червен картон поради препирня с Федерико ди Франческо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР