Кристиано Роналдо може да не е много сигурен къде ще

...
Кристиано Роналдо може да не е много сигурен къде ще
Коментари Харесай

Роналдо - младши - повелителят на футболните ножици

Кристиано Роналдо може да не е доста сигурен къде ще продължи кариерата си, само че би трябвало да е спокоен, че има кой да го наследи на терена.

Първородният му наследник, който носи същото име, очевидно е тръгнал по стъпките на именития си татко. Преди време Младши събра погледите, откакто претвори задната ножица на своя баща при най-малките футболисти. След контролата на Португалия с Алжир, 7-годишният хлапак още един път сподели, че сходни красиви и технични удари му се отдават.

След успеха с 3:0 на " мореплавателите " над Алжир, децата на футболистите излязоха на терена, с цел да се позабавляват като същински експерти.

Малкият Роналдо обаче се оказа атракцията на вечерта за останалите по трибуните последователи. Въпреки че татко му не вкара в мача, той се отличи с следващото атрактивно попадение. Този път Кристиано-младши вкара топката във вратата със странична ножица.

Роналдо изглеждаше извънредно горделив от осъществяването на сина си, който събра аплодисментите на почитателите, а по-късно и харесванията в обществените мрежи
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР