Кристиано Роналдо коментира подобряването на головия рекорд на Пеле. Петкратният

...
Кристиано Роналдо коментира подобряването на головия рекорд на Пеле. Петкратният
Коментари Харесай

Роналдо: Никога не съм вярвал, че ще подобря рекорда на Пеле

Кристиано Роналдо разяснява подобряването на головия връх на Пеле. Петкратният притежател на Златната топка през вчерашния ден наниза хеттрик при успеха с 3:1 като посетител на Каляри.

Така португалският национал към този момент има 770 попадения в кариерата си и задмина Краля на футбола.

 Андреа Пирло: Така дава отговор на рецензиите един огромен първенец
Андреа Пирло: Така дава отговор на рецензиите един огромен първенец

" Трябва да се фокусираме върху нашите лични резултати "

" Последните няколко седмици бяха изпълнени с вести и статистики, акцентирайки ме като най-резултатния състезател в историята на футбола, задминавайки 757-те публични гола на Пеле. Въпреки че съм признателен за това, в този момент е време да обясня за какво не признавах този връх досега.

Безкрайното ми и абсолютно удивление за господин Едсон Арантес до Насименто, както и уважението, което имам към средата на XX век, ме накараха да счета 767-те му попадения, добавяйки 9-те му за щатския тим на Сао Пауло, както и тези за бразилския боен отбор за публични. Светът се е трансформирал от този момент, както и футболът, само че това не значи, че можем просто да изтрием историята съгласно ползите ни.
 Роналдо вкара хеттрик и на Каляри, само че можеше да бъде изпъден още след първия гол
Роналдо вкара хеттрик и на Каляри, само че можеше да бъде изпъден още след първия гол

Ювентус с четвърта победа в последните си 5 мача

Днес, когато доближавам кота 770 публични гола в професионалната ми кариера, първите ми думи са непосредствено към Пеле. Няма състезател в света, който не е отгледан без да слуша истории за мачовете му, головете му и достижението му, аз не съм изключение. Поради тази причина съм изпълнен с наслада и горделивост, до момента в който признавам достижението, което ме слага на върха на международните голмайстори, задминавайки върха на Пеле, нещо за което в никакъв случай не съм мечтал, до момента в който израствах като дете от Мадейра.
 Снимка 522847
Източник:

Благодаря на всички, които са взели присъединяване в това необикновено премеждие с мен. Към моите съотборници, моите съперници, към почитателите на красивата игра по целия свят и над всички - към фамилията ми и околните ми другари - повярвайте ми, когато споделям, че не бих могъл да го сторя без вас.

Сега нямам самообладание за идващите мачове и провокации. Следващите върхове и титли! Повярвайте ми, тази история е надалеч от края си. Бъдещето е на следващия ден и към момента има доста какво да се печели с Ювентус и Португалия!

Присъединете се към мен в това премеждие! ", написа Роналдо в обществените мрежи.
 Снимка 517055
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР