Кристиано Роналдо излезе с отговор в социалните медии, след като

...
Кристиано Роналдо излезе с отговор в социалните медии, след като
Коментари Харесай

Роналдо наруши мълчанието си: Не съм се променил, емоциите понякога надделяват

Кристиано Роналдо излезе с отговор в обществените медии, откакто беше изваден от състава на Манчестър Юнайтед за мача с Челси през уикенда. Португалецът беше глобен, откакто си тръна в 89-ата минута при загубата от Тотнъм в сряда. По-късно ще се появи информация, че той е отказал да се включи в игра, когато е бил помолен, и че има неприятни връзки с някои от щаба на мениджъра Ерик загар Хаг.

Въпреки това, 37-годишният Кристиано разгласява прочувствен пост в профила си обществената мрежа „ Instagram “, заявявайки, че се пробва да се отнася с почитание към сътрудниците, съперниците и треньорите, само че добави, че „ от време на време във върховите моменти страстите ни надвиват “.

Нападателят не загатна съответно решението на клуба да го извади от състава на първия тим за мача през уикенда.

Ето какво написа Кристиано в профила си в „ Instagram “:

Както постоянно съм правил през цялата си кариера, пробвам се да пребивавам и играя с почитание към моите сътрудници, моите съперници и моите треньори. Това не се е трансформирало. Не съм се трансформирал. Аз съм същият човек и същият експерт, който бях през последните 20 години, играейки първокласен футбол, и уважението постоянно е играло доста значима роля в моя развой на взимане на решения.

Започнах доста млад, образците на по-възрастните и най-опитните играчи постоянно са били доста значими за мен. Затова постоянно съм се опитвал да давам образец на младите, които израснаха във всички тимове, които съм представлявал. За страдание това не постоянно е допустимо и от време на време във върховите моменти емоциите ни надвиват.

В момента просто усещам, че би трябвало да продължа да работя крепко в Карингтън, да поддържам моите съотборници и да съм подготвен за всичко във всеки даден мач. Поддаването на натиска не е алтернатива. Никога не е било. Това е Манчестър Юнайтед и би трябвало да устоим обединени. Скоро още веднъж ще бъдем дружно.

Непосредствено след мача с Тотнъм Тен Хаг уточни, че не е удовлетворен от държанието на Роналдо. В четвъртък пък от Юнайтед разгласиха изказване, в което се споделя следното:

„ Кристиано няма да бъде част от състава на Манчестър Юнайтед за мача против Челси тази събота. Останалата част от тима е напълно фокусирана върху подготовката за дуела “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР