Кристиано Роналдо изигра най-силния си мач за Ал Насър срещу

...
Кристиано Роналдо изигра най-силния си мач за Ал Насър срещу
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо отново счупи всички рекорди

Кристиано Роналдо изигра най-силния си мач за Ал Насър против Ал Уехда и вкара всичките голове за безапелационния триумф с 4:0 в среща от 16-ия кръг на СПЛ в Саудитска Арабия.

Португалецът е първият футболист, който отбелязва 500 гола за състезание. Той има даже 503 попадения във всички шампионати, в които е играл - португалската Примейра лига, британската Висша лига, испанската Ла Лига, италианската Серия " А " и Саудитската лига.

Срещу Ал Уехда нападателят осъществя своя 61-ви хеттрик в кариерата си. Роналдо е интензивният футболист с най-вече мачове, в които е отбелязвал три или повече попадения.

В мача СПЛ пък това беше първият му хеттрик от приключението му на изток.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Страхотно възприятие, че вкарах четири гола и доближих 500 гола в лигата с доста солидна отборна победа “, написа Роналдо в Туитър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР