Кристиано Роналдо изглежда е отхвърлил всяко предположение за неловко напрежение

...
Кристиано Роналдо изглежда е отхвърлил всяко предположение за неловко напрежение
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо качва показателна публикация в социалните медии след „неудобния“ момент с Конър Макгрегър

Кристиано Роналдо наподобява е отхвърлил всяко съмнение за неудобно напрежение сред себе си и иконата на UFC Конър Макгрегър в голямата вечер на бокса в Саудитска Арабия в събота вечер.

Звездите бяха на открито с цялостна мощ, с цел да гледат някои големи дуели в тежка категория, в това число провалянето на Deontay Wilder от Joseph Parker и преобладаващата победа на Anthony Joshua над Otto Wallin. Кадри на Макгрегър, седнал до някогашната икона на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, бързо обиколиха обществените медии.

Докато ирландският състезателен популярен беше изключително многолюден и буйно жестикулиращ, Роналдо беше най-вече много приглушен. Петкратният притежател на Златната топка прекара огромна част от диалога, гледайки право пред себе си, вместо да прави зрителен контакт с Макгрегър.

В резултат на това почитателите бързо се включиха в обществените медии, с цел да се подиграват на обстановката. Един написа: " Роналдо знае, че ще му дъвчат ухото през идващите три часа. " Друг добави: „ Кристиано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР