Кристиано Роналдо изглежда е намекнал кога ще прекрати кариерата си

...
Кристиано Роналдо изглежда е намекнал кога ще прекрати кариерата си
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се отказа от намека за пенсиониране, след като говори с шефа на Португалия Роберто Мартинес

Кристиано Роналдо наподобява е загатнал по кое време ще приключи кариерата си в Португалия, съгласно шефа на националния тим Роберто Мартинес.

Петкратният притежател на Златната топка направи своя дебют за страната си преди две десетилетия и остава неразделна част от структурата на Португалия, само че на 38-годишна възраст доста почитатели и специалисти стартират да въпрос дали краят на пътя е близо за Роналдо, когато става въпрос за интернационалния футбол.

Тези, които задават сходни въпроси, ще бъдат заинтригувани от мненията на Мартинес по време на изявление с легендата на Арсенал Фреди Люнгберг, където треньорът наподобява допуска, че Роналдо може да се оправи с Португалия след 250 изяви.

„ Той беше доста покрай 200 мача, нещо, което никой различен състезател не беше реализирал преди. Разбира се, диалогът, който организирахме, е частен, само че мога да разкрия едно от нещата, които ми сподели. [Попитах го] Ако доближи 200 мача ще ви заинтересува и той ми сподели: „ 250 ме интересуват “, призна Мартине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР