Кристиано Роналдо иска да се изправи срещу бившия си тим

...
Кристиано Роналдо иска да се изправи срещу бившия си тим
Коментари Харесай

Роналдо си пожела "Реал" за съперник във финала в Шампионската лига

Кристиано Роналдо желае да се изправи против някогашния си отбор " Реал " (Мадрид) в Шампионската лига, само че в напреднала фаза в шампионата. Португалецът може да срещне 13-кратния европейски първенец, за който игра девет сезона, още в осминафиналите. Настоящият му отбор " Ювентус " приключи пръв в групата си, а " Реал " остана втори и на жребия в понеделник двата отбора ще бъдат евентуални противници.

" Реал " е необикновен тим, само че в случай че ме питате, избирам да ги срещнем в по-късна фаза от шампионата ", сподели Роналдо пред Sky Sport Italia.

" Бих се подписал някъде, с цел да ги срещнем на финала. "

В сряда португалецът означи своя 128-и гол в Шампионската лига, като е №1 по този индикатор. Роналдо се разписа при триумфа с 2:0 над " Байер " (Леверкузен). Петкратният притежател на " Златната топка " разгласи, че огромната му цел е шеста купа в Шампионската лига.

Нападателят завоюва шампионата четири пъти с " Реал " (Мадрид) и един път с " Манчестър юнайтед ", като шести успех ще го подреди до рекордьора Пако Хенто. В историята единствено един футболист е печелил Шампионската лига с три разнообразни отбора, като това стори холандецът Кларънс Зеедорф с " Аякс ", " Реал " и " Милан ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР