Кристиано Роналдо игра за Манчестър Юнайтед в неделя, въпреки че

...
Кристиано Роналдо игра за Манчестър Юнайтед в неделя, въпреки че
Коментари Харесай

Сърбин е фаворит за заместник на Роналдо в Юнайтед

Кристиано Роналдо игра за Манчестър Юнайтед в неделя, макар че пропусна подготовката и турнето на отбора в Съединени американски щати. Той прекара единствено 45 минути на терена против Райо Валекано в последната контрола на отбора си, заяви " Труд бг ".

Дори и това обаче не е индикация, че португалецът ще остане на " Олд Трафорд " до края на трансферния прозорец, а подозренията, че нещо не е наред, се подхраниха, откакто Роналдо даже не остана до края на мача на стадиона. Още на полувремето той се втурна към дома си и по този начин още веднъж притегли огромното внимание на медиите. " Daily Mail " твърди, че Юнайтед към момента има интерес да притегли Саша Калайджич като негов заместител, в случай че Кристиано напусне.

Нападателят на Щутгарт, който е със сръбски корени, е първият в стеснения лист с евентуални подкрепления в офанзивата на " алените дяволи ", а към този момент стана дума, че е по усета и на новия треньор Ерик загар Хаг.

Дори известният немски публицист Флориан Плетенберг преди към 20 дни уточни, че Калайджич е покрай " Олд Трафорд ".

- Калайджич може да отиде в Юнайтед, дружно с Броби от Лайпциг. Официална среща и диалог към момента не е имало, само че е имало диалози с мениджърите на футболистите. Манчестър има огромен интерес, Байерн и Борусия - не - твърди Плетенберг.

От друга страна, някогашният немски национал Бастиан Швайнщайгер счита, че Калайджич към момента не е за Юнайтед

- Имам високо мнение за Саша, само че той е малко по-различен нападател. Все още не се е развил изцяло. Сега той би трябвало да отиде на идващото равнище, само че от моя опит може би този скок би бил прекомерно огромен - сподели Швайнщайгер за Kronen Zeitung.

Калайджич избра да играе за Австрия, пред Сърбия, защото е минал през всички младежки селекции.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР