Кристиано Роналдо и неговата приятелка Джоржина ще бъда разследвани от

...
Кристиано Роналдо и неговата приятелка Джоржина ще бъда разследвани от
Коментари Харесай

Полицията се захваща с поредната изцепка на Роналдо

Кристиано Роналдо и неговата другарка Джоржина ще бъда разследвани от управляващите в Италия за хипотетично нарушаване на здравния протокол по време на пандемия, откакто са си разрешили да преминат от един район на страната в различен, без да имат право. Става дума за късата им почивка преди дни в ски курорта Курмайор в самостоятелния район Вале д’Аоста в Северна Италия. Местната полиция се е самосезирала и е почнала инспекция, тъй като по принцип футболистът на и обичаната му не са имали право да бъдат там. Двамата са пътували от Пиемонт до Вале д’Аоста и са отседнали за два дни в затворен хотел в планинския регион. Проблемът е, че двата района са в оранжевата зона на разпространяване на вируса и надлежно напускането на границите им е неразрешено. В Италия районите са разграничени по избрани цветове според от периодичност на инфектираните с ковид и в случай че си в подобен с оранжев цвят, нямаш право да го напускаш, в случай че не е да вървиш на работа или в твоя друга къща.

Роналдо не беше в групата за миналия дуел на Юве против СПАЛ за Купата на страната и употребява това да бъде с Джорджина за нейния рожден ден. В обществените мрежи се беше появило клипче, на което двамата влюбени се возят на моторна шейна. Ако бъдат приети за отговорни, двамата най-вероятно ще се разминат единствено с санкция.

Gita sulla neve in barba alle regole anti-covid per Cristiano Ronaldo e la fidanzata Georgina Rodriguez. Si sarebbero concessi una vacanza a Courmayeur, violando il divieto di spostamento tra regioni
— Tg3 (@Tg3web)
Както е известно, преди месеци португалецът отново наруши протокола, откакто избяга от наложената изолираност на Юве, с цел да се причисли към лагера на националния му отбор. Случаят беше предаден на прокуратурата, само че последици за футболиста към момента не е имало. Дни по-късно Кристиано се оказа с COVID-19. Вижте тази обява в Instagram.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР