Кристиано Роналдо и Лионел Меси винаги са били съперници на

...
Кристиано Роналдо и Лионел Меси винаги са били съперници на
Коментари Харесай

И Меси даде автограф върху фланелка в помощ на Гаврило от Сърбия

Кристиано Роналдо и Лионел Меси постоянно са били противници на футболния терен и в сърцата на почитателите, само че двамата вършат страховит тим, когато стане дума за благородна идея.

След като португалецът от " Ювентус " подари тениска с подпис, с цел да помогне на 7-месечния Гаврило Джурджевич от Сърбия, който се бори със спинална мускулна недоразвитост, аржентинецът също даде свои екип с подпис.

Тениската, на която Меси се е подписал и е добавил " За Гаврило " към този момент е. Началната ѝ цена е колкото на тази на Роналдо - 1 000 000 сръбски динари или малко над 8500 евро.

За лекуването на Гаврило са нужни 2,5 млн. евро. До момента събраната сума е малко над 1/3 - към 1 млн. евро.

Както и за тениската на Роналдо, по този начин и за тази на Меси, помощ за набирането е оказал някогашният вратар на " Партизан " и " ОФК Белград " Никола Дамянац, който основа след края на кариерата си мениджърска организация дружно с Фали Рамадани. Техни клиенти са футболисти от Сърбия, Хърватия и Северна Македония.

Роналдо към този момент взе участие в акцията индиректно. Неговата капитанска лента, която хвърли на терена на стадион " Райко Митич " в яда си след анулиран гол в мача Сърбия - Португалия, донесе 63 765 евро в помощ на Гаврило.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР