Кристиано Роналдо е взел решение да изпълни договора си с

...
Кристиано Роналдо е взел решение да изпълни договора си с
Коментари Харесай

CR7 решил: Ще изпълни договора си с Юнайтед

Кристиано Роналдо е взел решение да извърши контракта си с Манчестър Юнайтед, твърди „ Ас “. 37-годишният португалец подписа през предишното лято за два сезона, само че медиите на Острова неведнъж лансираха версията, че той може да си тръгне още след края на актуалната акция.

Такъв вид изглеждаше още по-вероятно преди няколко дни, когато „ алените дяволи “ отпаднаха от Шампионската лига, което автоматизирано значи, че за първи път от сезон 2004/05 амбициозният Роналдо ще остане без нито един трофей.

Класирането в топ 4 също не е по никакъв начин несъмнено. Към всичко това се прибавят и информациите, че португалецът не е в положителни връзки с краткотрайния управител Ралф Рангник.

Германецът обаче ще отстъпи поста след края на сезона, а „ Ас “ твърди, че той даже може да бъде освободен през лятото, макар че има контракт да остане на работа в клуба като консултант.

Въпреки всички спекулации Кристиано Роналдо е решил да остане.

Португалецът бил убеден, че клубът ще назначи точния управител, който с добра селекция през лятото ще върне Манчестър Юнайтед в борбата за купата през идващия сезон. В последните дни се твърди, че любимец за поста с днешна дата е Ерик загар Хаг.

Другият сериозен претендент е Маурисио Почетино. В спекулациите се завъртя и името на Томас Тухел, който може да потърси различен клуб, в случай че проблемите в Челси не бъдат решени до лятото. На този стадий обаче подобен вид към момента наподобява доста мъчно изпълним.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР