Кристиано Роналдо е щастлив със своята бременна половинка Джорджина и

...
Кристиано Роналдо е щастлив със своята бременна половинка Джорджина и
Коментари Харесай

Роналдо сватосва Родригес със засукана рускиня

Кристиано Роналдо е благополучен със своята бременна половинка Джорджина и към този момент го раздава сватовник. Той е на път да събере някогашния си съотборник в Реал (Мадрид) Хамес Родригес с гореща моделка.
Португалецът срещнал халфа със зашеметяващата Хелга Ловекати. Роналдо се знаел с нея около някогашната си половинка Ирина Шейк.

Искрата сред Хамес и рускинята очевидно бързо е пламнала. Двамата към този момент се следват в обществените медии и не стопират да флиртуват там. Колумбиецът харесва всяка нова фотография, която горещата кокона качва. Тя пък го поздрави за класирането на Колумбия за международното състезание.

A post shared by Helga Lovekaty (@helga_model) on Jul 5, 2017 at 7:43am PDT

Дамата даже беше упрекната, че е причина за края на брака на Родригес, откакто той кръшнал с нея. През лятото футболистът се разведе с красивата Даниела Оспина, която е сестра на вратаря на Арсенал Дейвид Оспина. Двамата имат и дъщеричка - Саломе.

Хамес и някогашната му жена изрично отхвърлиха трети човек да е причина за развода им. Но е реалност, че той и красивата рускиня към този момент флиртуват намерено.

A post shared by Helga Lovekaty (@helga_model) on Sep 27, 2017 at 8:13am PDT

Хелга е извънредно издирван модел, като работи с някои от огромните имена в сектора. Тя е считана и за огромната муза на футболния Зенит.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ХЕЛГА ВИЖТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР