Кристиано Роналдо е съобщил на своите съотборници в Манчестър Юнайтед,

...
Кристиано Роналдо е съобщил на своите съотборници в Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Роналдо е решил за бъдещето си в Юнайтед

Кристиано Роналдо е съобщил на своите съотборници в Манчестър Юнайтед, че ще остане в клуба и през идващия сезон. Единственото изискване за това е новият непрекъснат управител на " алените дяволи " Ерик Тен Хаг да го желае в състава си.

37-годишният португалец има контракт с клуба за още една година, само че откакто Юнайтед не съумя да се класира за присъединяване в Шампионската лига, зачестиха спекулациите, че Роналдо ще търси различен вид за идващия сезон. Според " Сън ", който цитира източник, непосредствен до клуба, CR7 обаче не желае да си потегля в толкоз сложен за Юнайтед миг и желае да помогне на тима да се завърне в ШЛ, като се надява през идващия сезон да завоюва и трофей с 20-кратния първенец на Англия. В случай че Тен Хаг обаче реши, че не желае да разчита на Роналдо, с цел да гради тим за бъдещето, португалецът ще си тръгне.

Въпреки че сезонът е същинска злополука за " алените дяволи ", Роналдо още веднъж поддържа добре познатите стандарти, като досега има 24 гола за Манчестър Юнайтед. Спекулациите към бъдещето му вървят от месеци, само че самият състезател по никакъв метод не разяснява обществено тази тематика.
 Дейвид Бекъм: Роналдо прави невероятни неща, уповавам се да остане в Юнайтед
Дейвид Бекъм: Роналдо прави невероятни неща, уповавам се да остане в Юнайтед

" Кристиано е един от най-хубавите играчи в света през последните 15 години "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР