Кристиано Роналдо е с основна заслуга за трансформацията на Про

...
Кристиано Роналдо е с основна заслуга за трансформацията на Про
Коментари Харесай

Неймар: Заслугата за трансформацията на Про лигата в Саудитска Арабия е на Роналдо

Кристиано Роналдо е с съществена заслуга за трансформацията на Про лигата в Саудитска Арабия, счита бразилската звезда Неймар, който направи трансфер в локалния Ал-Хилал, заяви " Ройтерс ".

31-годишният Неймар подписа двегодишен контракт с клуба от Рияд във вторник, откакто изкара 6 години в Пари Сен Жермен, като се счита, че договорката е на стойност 90 милиона евро.

" Вярвам, че Кристиано Роналдо е при започване на всичко това. Днес виждаме по какъв начин шампионата пораства с всеки ден ", сподели бразилецът, представен от Българска телеграфна агенция.

Трансферите в Саудитска Арабия през това лято включват носителя на " Златната топка " Карим Бензема от Реал Мадрид, капитана на Ливърпул Джордан Хендерсън и Рияд Марез от Манчестър Сити.

" Развълнуван съм и мисля, че да играеш против топ футболисти в другите клубове те стимулира да си още по-добър. Така е като играеш против Роналдо, Бензема, Фирмино ", счита Неймар.

Ал-Хилал подписа контракт за една година с португалския треньор Жорже Жезуш, както и с някогашния капитан на Уулвърхямптън Рубен Невеш, сърбина Сергей Милинкович-Савич, сенегалския бранител Калиду Кулибали, както и с бразилския нападател Малком.

" Мисля, че е значимо да имаме първокласен тим. Очевидно това оказва помощ за някои решения през кариерата ти ", добави Неймар.

" Вълнувам се да пиша нова история и да преследвам нови цели с клуба и съотборниците ми - като спечелвам доста титли ", сподели още бразилецът.

Ал-Хилал ще играе против Ал-Фейха в идващия кръг на шампионата на Саудитска Арабия в събота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР