Кристиано Роналдо е получил предложение от втори клуб от Саудитска

...
Кристиано Роналдо е получил предложение от втори клуб от Саудитска
Коментари Харесай

Роналдо получил втора оферта от Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо е получил предложение от втори клуб от Саудитска Арабия по-късно от Ал-Насър. Според трансферния гуру Фабрицио Ровато става сума за Ал Хилал. Португалската суперзвезда приключи контракта си с Манчестър Юнайтед по взаимно единодушие предишния месец след скандалното изявление с Пиърс Морган. Въпреки това е малко евентуално Кристиано да вземе дефинитивно решение за бъдещето си преди края на Световното състезание в Катар.

Изглежда все по-вероятно Роналдо повече да не играе в Европа. Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Спортинг Лисабон, Реал Мадрид и Челси към този момент се отхвърлиха от услугите на петкратния притежател на „ Златната топка “. Това оставя вратата отворена за интереса от страна на клубове от Саудитска Арабия. Министърът на спорта на страната принц Абдулазиз бин Турки Ал-Фейсал към този момент разкри за упоритостите да притегли както Роналдо, по този начин и Лионл Меси в локалното състезание.

От Ал-Насър към този момент пратиха своята оферта за Роналдо, а съгласно информациите тя съдържа контракт за две години и половина и заплата от 200 милиона евро на сезон, сума, която е непостижима нито за европейски отбор или за подобен от американската МЛС.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР