Кристиано Роналдо е на ръба да подпише огромен договор за

...
Кристиано Роналдо е на ръба да подпише огромен договор за
Коментари Харесай

Роналдо ще подпише с отбор от Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо е на ръба да подпише голям контракт за 175 млн. паунда годишно с Ал Насър от Саудитска Арабия, твърди испанският “Марка ”.
Очаква се съглашението да бъде подписано за седем години, като португалската суперзвезда ще играе две години и половина, преди да поеме ролята на дипломат, а заплащането му ще се усилва с времето.

Според " Mарка " договорката с Ал Насър ще бъде подписана в идващите няколко часа. Самият Кристиано показа видео, на което е във фитнеса в Дубай, до момента в който чака прехвърлянето да бъде доказан.

Част от посланическата му роля ще бъде да подкрепи кандидатурата на арабската страна дружно с Египет и Гърция за тяхното присъединяване в Световното състезание през 2030 година

Ал Насър също по този начин се готвят да съкратят трима играчи, с цел да освободят задоволително място във финансово отношение, с цел да подпишат с ветерана.

Преговорите се водят от известно време, само че през последната седмица беше реализиран пробив. Преминаването в саудитския клуб ще удостовери края на изявите на Роналдо в елитните европейски шампионати.

В момента треньор на Ал Насър е французинът Руди Гарсия, който преди този момент е водил Рома, Марсилия и Лион. Освен това те играят на стадион с 25 000 места.

Ал Насър е един от най-успешните клубове в Саудитска Арабия, който девет пъти е бил коронясван като победител в най-високото състезание на страната, като последният му успех е през 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР