Кристиано Роналдо е като абониран за паметните голове. Да вкара

...
Кристиано Роналдо е като абониран за паметните голове. Да вкара
Коментари Харесай

Роналдо пак с юбилеен гол


Кристиано Роналдо е като абониран за паметните голове. Да вкара на „ Торино “ наподобява най-нормалното нещо в кариерата му. „ Ювентус “ да победи градския противник – също. Но голът за крайното 1:0 се оказа под №5000 за „ Старата госпожа “ в Серия А. За 16 мача през сезона в Италия португалецът има 12 попадения и 5 асистенции.

В същото време аржентинецът Мауро Икарди също вкара надвит гол за 1:0 на „ Интер “ против „ Удинезе “, който бе 120-и за него в отбора. Нападателят се разписа от дузпа в жанр „ Паненка “ четвърт час преди края.

А новият джентълмен на „ Златната топка “ Лука Модрич атакува Роналдо и Лионел Меси. „ Не мога аз да кажа дали да дойдат или не на церемонията в Париж, техен избор е – рече хърватинът. – Те ценят наградите, единствено когато ги печелят. Не е почтено към сътрудниците им, към треньорите, публицистите и почитателите, които 10 години ги определяха за №1. Аз не съм най-хубавият в света. Вероятно съм направил добър сезон, откакто на разнообразни анкети гласоподаваха за мен. Или всички дали своят вот не схващат от футбол. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР