Кристиано Роналдо е изправен пред съдбоносен ден в Манчестър Юнайтед.

...
Кристиано Роналдо е изправен пред съдбоносен ден в Манчестър Юнайтед.
Коментари Харесай

Тен Хаг ще поиска да чуе извинение от Роналдо, за да се върне в отбора

Кристиано Роналдо е изправен пред предопределен ден в Манчестър Юнайтед. Във вторник португалецът ще дойде на подготвителната база в Карингтън за диалози с мениджъра Ерик Тен Хаг, откакто беше отхвърлен през уикенда за мача с Челси (1:1).

„ Sun “ оповестява тази заран, че Тен Хаг ще изиска да чуе опрощение от Роналдо след експлоадирането му предходната седмица по време на мача с Тотнъм, когато отхвърли да влезе като промяна и напусна демонстративно „ Олд Трафорд “ “. Освен, в случай че не покаже малко разкайване и не се съгласи да съблюдава разпоредбите на Тен Хаг, тогава нападателят ще продължи да тренира настрана от първия тим и няма да вземе присъединяване в дуела този четвъртък против Шериф Тираспол в Лига Европа, добавя английското издание.

Нидерландецът подреди на португалеца да тренира самичък и го остави отвън състава за равенството в неделя на „ Стамфорд Бридж “, като е бил санкциониран с това да не получава възнаграждението за две седмици.

Cristiano Ronaldo must apologise to Erik ten Hag or stay in exile for Sheriff game |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Всички играчи на „ алените дяволи “ получиха отмора в понеделник, в това число Роналдо, тъй че всевъзможни диалози сред него и мениджъра са били оставени за през днешния ден. Смята се, че Тен Хаг не желае своеволията на Роналдо да му попречат на това, което се пробва да направи в тима, а точно да го върне в челото на Висшата лига и да се бори още веднъж за оценки.

След успеха над Тотнъм с 2:0, Тен Хаг сподели, че не е склонен с „ неприятното държание “ на Роналдо и акцентира, че макар достиженията на португалеца, той не може да получи особено отношение.

„ Той реализира доста в кариерата си. Но би трябвало да е наясно, че биваш оценен съгласно моментната обстановка и метода, по който се държи през днешния ден. В спорта става въпрос за момента, а не за възрастта или репутацията ти. Биваш съден съгласно момента и метода, по който действаш. Това е обикновено. Всички би трябвало да са наясно с това, освен Кристиано “, съобщи Тен Хаг.

Ман Юнайтед се изправя против молдовския Шериф Тираспол в петия си мач от група „ E “ на Лига Европа в четвъртък, като се нуждае от точка, с цел да се класира за идващия кръг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР