Кристиано Роналдо е готов да играе за първи път в

...
Кристиано Роналдо е готов да играе за първи път в
Коментари Харесай

Роналдо дебютира срещу Меси. Фен извади $2,6 млн. за билет за мача

Кристиано Роналдо е подготвен да играе за първи път в Саудитска Арабия от прехвърлянето си в Ал Насър. Той ще направи своя дебют на арабския полуостров като капитан на сборния отбор на Ал Насър и Ал Хилал за контролата против Пари Сен Жермен. Мачът ще се играе в четвъртък.

Двубоят сред ПСЖ и сборния отбор ще сблъска Меси и Роналдо за пръв път от 2020 година, когато Ювентус на Кристиано победи Барселона на Лео с 3:0 в Шампионската лига.

В състава на саудитския отбор е и националът Салем Ал-Давсари, който вкара два гола за сензационната победа над Аржентина на Световното състезание в Катар.

Умопомрачителните 2,6 милиона $ бяха извадени за специфичен билет за дуела в Рияд. Специалният билет, озаглавен „ Отвъд въображението “, е пуснат на търг, който завършва през днешния ден. Този, който извади най-вече пари за него, ще получи правото да взе участие в награждаването, а също и да посети двете съблекални на тимовете и
да се срещне персонално с Меси и Роналдо.
Засега в наддаването с $2,6 милиона води саудитският предприемач Мушреф Ал-Гамди. Той е общоприет управител на група за недвижими парцели AqarOne, оповестява „ Марка “.

Пари Сен Жермен ще завоюва малко повече от 10 милиона евро за турнето в Саудитска Арабия. Тази сума е жизненоважна за ПСЖ, който регистрира загуби от 370 милиона евро за предходната година.

В същото време стана ясно, че костариканският вратар Кейлор Навас е в полезрението на Ал Насър. Той може още веднъж да се събере с Кристиано Роналдо. Навас е твърда запаса точно във френския гранд. Вратите за Кейлор наподобяват необятно отворени. Джонатан Оспина, който е избор №1 на вратарската позиция за саудитския отбор, получи травма и ще бъде отвън игра за много време.

Навас и Роналдо бяха съотборници в Реал (Мадрид) сред 2014 и 2018 година. За този интервал
завоюваха три пъти Шампионската лига,
четири пъти международното клубно състезание, три пъти Суперкупата на Европа, както и Ла Лига и Суперкупата на Испания по един път.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР