Кристиано Роналдо е готов да играе за първи път в

...
Кристиано Роналдо е готов да играе за първи път в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо ще бъде капитан на сборния саудитски тим, който ще играе срещу ПСЖ

Кристиано Роналдо е подготвен да играе за първи път в Саудитска Арабия от прехвърлянето си в Ал-Насър, откакто бе разгласен за капитан на сборния отбор на Ал-Насър и Ал-Хилал за контролата против Пари Сен Жермен, която ще се играе в четвъртък.

37-годишният португалец ще води отбора против Меси и компания в мач, който може да бъде последна глава от съперничеството сред двамата велики футболисти.

В състава на саудитския отбор е и националът Салем Ал-Давсари, който вкара два гола за сензационната победа над Аржентина на Световното състезание в Катар.

За срещата имаше 2 милиона виртуални поръчки за билети, а място във ВИП зоната на стадиона коства 10 милиона рияли (2,66 милиона долара).

Роналдо пропусна първите два домашен мача на Ал-Насър поради наказването си от Английската футболна асоциация за това, че счупи телефон на почитател на мача с Евертън през април.

Португалският нападател дойде в Саудитска Арабия по-рано този месец с трансфер до 2025 година, като се счита, че ще получава на година повече от 200 милиона евро.
Очаква се Роналдо да дебютира за Ал-Насър в формален мач против Ал Етифаг в неделя.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР