Кристиано Роналдо е едно от най-популярните имена днес. След като

...
Кристиано Роналдо е едно от най-популярните имена днес. След като
Коментари Харесай

Кристиано с 6-цифрен бонус на сбогуване с Юнайтед

Кристиано Роналдо е едно от най-популярните имена през днешния ден. След като удостовери, че желае да напусне Манчестър Юнайтед това лято, се породиха доста отзиви по отношение на неговата позиция. По този мотив стана ясно, че преди да разгласи желание си, той е получил шестцифрен бонус, заяви „ Труд бг “.

The Sun научи, че португалската звезда е получил
бонус дни преди да удостовери желанията си да напусне „ алените дяволи “ това лято. Според източници, близки до клуба, това не се е харесало на някои от чиновниците на " Олд Трафорд ". " Всички контракти бяха възобновени при започване на юли и тогава се появи новината, че Кристиано желае да напусне ", сподели източникът на английския таблоид. От изказването му стана ясно, че този бонус, получен от капитана на португалския народен тим, няма нищо общо с въпроса за лоялността към клуба, т.е. той не е задължен да извърши оставащата година от контракта си с Манчестър Юнайтед.

Този
бонус включва уговорено в допълнение заплащане за рекламни права и реализиране на някои цели, наред с доста други, посочени преди този момент в контракта на всеки от играчите. Сумата не е доказана, само че се приказва, че може да е близо 900 000 евро. Сума, извоювана от него за цяла седмица труд в някогашния му клуб Ювентус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР