Кристиано Роналдо е един от добрите футболисти в историята на

...
Кристиано Роналдо е един от добрите футболисти в историята на
Коментари Харесай

Кой е най-големият враг на Кристиано Роналдо?

Кристиано Роналдо е един от положителните футболисти в историята на футбола. Португалецът е обичан от милиони, само че също не и милиони хора по света не го харесват. Със сигурност звездата на Реал (Мадрид) има доста другари, само че има също по този начин съперници и врагове.

Най-големият зложелател на Кристиано Роналдо не е негов противник на терена. Това е португалското издание „ Корейо да Маня “, което от години води същинска война против международната футболна звезда. Най-известният конфликт от сраженията сред медията и петкратния притежател на „ Златната топка “ се състоя на Евро 2016, когато Роналдо хвърли микрофон на медията в близко езеро.

Войната сред „ Корейо да Маня “ и Кристиано Роналдо стартира през месец май 2015 година. Португалското издание разгласява информация, че футболистът изневерява на тогавашната си другарка Ирина Шейк с манекенката Малена Коста и телевизионната водеща Самира Саломе. Португалецът отхвърля да е изневерявал на рускинята или на сегашната си другарка Джорджина Родригес, макар че непрекъснато излизат информации за негови афери.

След случая с микрофона Роналдо непрекъснато е под прицеля на „ Корейо да Маня “. Изданието непрекъснато разгласява информации, които Кристиано Роналдо назовава неистини. Сред офанзивите към звездата на Реал (Мадрид) са изявления, че не приказва от месеци със сестра си, че майка му е била в основата на раздялата му с Ирина Шейк, а в този момент не утвърждава и актуалната му другарка Джорджина.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР