Кристиано Роналдо е доволен от трансферите на Карим Бензема и

...
Кристиано Роналдо е доволен от трансферите на Карим Бензема и
Коментари Харесай

Роналдо е доволен от трансферите на Бензема и Канте вСаудитска Арабия

Кристиано Роналдо е удовлетворен от прехвърлянията на Карим Бензема и Нголо Канте в шампионата на Саудитска Арабия и се надява, че други европейски футболисти ще последват техните стъпки. Португалският нападател e част от Ал Насър, с който е свързван и Хаким Зиеш от Челси.

Тази година Ал Насър приключи на второ място зад Ал Итихад, който отговори на прехвърлянето на Роналдо с привличането на някогашния му съотборник в Реал (Мадрид) - Карим Бензема, както и френския национал Нголо Канте.
 Хаким Зиеш става съотборник с Роналдо?
Хаким Зиеш става съотборник с Роналдо?

Може да премине в Ал Насър

" Не съм сюрпризиран от тези прехвърляния и се веселя, че хората стартират да обръщат все по-голямо внимание на шампионата на Саудитска Арабия. Вярвам, че то ще продължава да пораства и ще притегля още повече футболисти от европейските шампионати ", съобщи Роналдо, представен от списание FourFourTwo.

" Всяко състезание е тотално друго от другите и аз се веселя, че съм бил част от три разнообразни шампионата в Европа. Най-голямата разлика в Саудитска Арабия е жегата, защото се постанова да упражняваме вечер, когато е по-хладно. Мисля, че към този момент привикнах с това ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР