Кристиано Роналдо е близо до подписването на договор със съудитския

...
Кристиано Роналдо е близо до подписването на договор със съудитския
Коментари Харесай

Роналдо е получил умопомрачителна оферта от саудитския “Ал Насър”

Кристиано Роналдо е покрай подписването на контракт със съудитския “Ал Насър ” на стойност 200 милиона евро на година, оповестява испанският вестник “Марка ”.

Контрактът е за 2,5 години и ще бъде подписан след привършване на присъединяване на Португалия на Световното, прибавя мадридското издание. До момента няма коментар от страна на играча или неговия управител.

Роналдо е “свободен сътрудник ”, откакто преди дни се раздели с “Манчестър Юнайтед ” по взаимно единодушие. Той имаше оферта от “Ал Насър ” още през лятото - още тогава изиска да си тръгне от “Олд Трафорд ”.

Твърди се, че нито един огромен европейски клуб не желае Роналдо, не и придвид високата му заплата. Наскоро “Байерн ” (Мюнхен), с който бе свързван, отхвърли за следващ път, че желае да го притегли. Охладнял е също по този начин ползата от страна на “Челси ”.

Все още наподобява много нереално португалецът да премине в клуб като “Ал Насър ”, поради обстоятелството, че към момента желае да играе в Шампионската лига, да печели титли, слага върхове и така нататък

200 милиона на година обаче са доста съществени пари, въпреки че Роналдо е задоволително богат. Такова възнаграждение би го направило най-високоплатеният състезател в света, изкарвайки доста повече от звезди като Леброн Джеймс, Лео Меси, звездите в щатските отборни спортове, голфърте и така нататък
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР