Кристиано Роналдо е бил твърд в желанието си да напусне

...
Кристиано Роналдо е бил твърд в желанието си да напусне
Коментари Харесай

Роналдо поискал разтрогване на договора с Манчестър Юнайтед

Кристиано Роналдо е бил корав в желанието си да напусне Манчестър Юнайтед в диалозите с представители на клуба. Португалецът ги уведомил, че има оферта, и изискал “червените дяволи” да дефинират цена, при която ще го пуснат да си тръгне. От клуба не престават да държат на позицията си, че той не се продава.
Прочетете още
Агентът на Кристиано Жорже Мендеш търси нов клуб на звездата, само че към този момент наподобява, че освен Ман Юнайтед е проблем, само че и искащите да вземат Роналдо не са доста. Байерн и Атлетико Мадрид се дистанцираха от сходен трансфер, а на “Олд Трафорд” не са получавани запитвания за играча. Челси и Наполи също са свързвани, само че към този момент ползата им не наподобява сериозен.

След поредицата от отводи Мендеш е стигнал до диалози с родния клуб на Роналдо Спортинг. Предимство за португалците е, че вземат участие в Шампионската лига, което е главен фактор в желанието на Кристиано да напусне Ман Юнайтед. Подобен трансфер наподобява комплициран на фона на огромната заплата на звездата. Освен това наставникът на Спортинг Рубен Аморим се тормозил по какъв начин ще се промени динамичността на тима, в случай че бъде притеглен Роналдо.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР