Кристиано Роналдо доказа, че освен да вкарва голове, притежава и

...
Кристиано Роналдо доказа, че освен да вкарва голове, притежава и
Коментари Харесай

С един лаф Роналдо ужили Кока-Кола с 4 милиарда долара

Кристиано Роналдо потвърди, че с изключение на да вкарва голове, има и шокиращ резултат с всяка своя дума или жест. Асът на Португалия, който измести Платини като голмайстор №1 на европейските шампионати с двете си попадения против Унгария, се трансформира в призрачен сън за компанията " Кока-Кола ". Тя загуби 4 милиарда $ от пазарната си стойност поради две думи и малък жест на Роналдо.

По време на конференция преди мача сред Португалия и Унгария, нападателят отстрани две бутилки с безалкохолната напитка и сподели " пийте вода ".

Кристиано не се вълнуваше, че марката е измежду главните спонсори на шампионата и побърза да покаже, че не желае да има нищо общо с нездравословната напитка.

В резултат на това акциите на " Кока-Кола " паднаха от 56 $ всяка на 55,2 $ или общо 4 млд. $. Брандът обаче продължава към момента да коства внушителните 238 милиарда $, а и цената на всяка акциите въпреки всичко се повиши с малко след огромния спад и към този момент е 55,29 $.

От Кока-Кола реагираха умерено на постъпката на португалеца и обявиха, че " всеки има право да е с вкусови желания за питиета " и всеки има разнообразни " усети и потребности ".

Добавят, че на играчите им е била препоръчана също вода, както и " Кока-Кола " без захар на конференциите.

Ненавистта на Роналдо към захарта е пословична, като това е една от аргументите за изумителната му физическа форма, макар че към този момент е на 36 години. Той се храни по шест пъти дневно и има непоколебим режим, който не включва никакви изкушения. При растеж от 187 см Кристиано поддържа тегло от 84 кг.

Това обаче не му попречи преди време да бъде рекламно лице на колосите " Кока-Кола " и " Пепси ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР