Кристиано Роналдо даде първото си изявление след интервюто пред британския

...
Кристиано Роналдо даде първото си изявление след интервюто пред британския
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Говоря когато си поискам

Кристиано Роналдо даде първото си изказване след изявлението пред английския публицист Пиърс Морган, с което взриви футболния свят със своята теза за счупените връзки с “Манчестър Юнайтед ”.

5-кратният притежател на “Златната топка ” приказва на конференция преди първия мач на Португалия на Световното - против Гана в четвъртък.

“В моя живот постоянно аз съм бил индивидът, който е определял по кое време е най-хубавото време да кажа нещо, стартира №7. - Не е нужно да се съобразявам какво другите хора мислят за мен. Говоря когато си желая.

Футболистите ме познават доста добре от към този момент много години, те знаят какъв човек съм. ”

Пред известния освен във Англия Морган Роналдо съобщи, че е бил “предаден ” от “Манчестър Юнайтед ”, който не му разрешавал да се изяви.

Той съобщи, че не почита треньора Ерик загар Хаг, защото не получавал почитание от нидерландеца. Шефовете на клуба не му повярвали, че през лятото пропуснал част от подготовката поради заболяване на едно от децата си…

Освен това атакува някогашни съотборници като Уейн Руни и Гари Невил, а за настоящия тим на “червените дяволи ” е на мнение, че с изключение на него единствено още двама-трима играчи се държат професионално и са окуражени уместно.

Най-много рецензии отнесоха шефовете на “Манчестър Юнайтед ”, които гледали на клуба единствено като на маркетингов артикул, нищо повече. Нямало развиване от времето на Алекс Фъргюсън, времето било спряло и така нататък, и така нататък

“Ние сме амбициозна група, която е гладна за триумфи и фокусирана, продължи Роналдо на въпрос дали счита, че с изявлението си е рискувал да взриви ситуацията към португалците на Мондиала. - Убеден съм, че това няма по никакъв метод да ни повлияе. ”

Той пропусна тренировки на селекцията, само че през днешния ден сподели, че се усеща добре, готви се на цялостни обороти и чака с неспокойствие първия мач.

“Чувствам, че този португалски тим има необикновен капацитет. Да, можем да станем международни първенци, само че би трябвало да мислим мач за мач.

Сега следва да срещнем Гана, по този начин фокусът е в тази посока. Нека вземем успеха и ще мислим напред.

Ще забележим най-сетне кой е най-хубавият. Вярвам, че сме ние, само че би трябвало да го покажем на терена ”, приключи Роналдо.

Междувременно във Англия продължава да се приказва, че “Манчестър Юнайтед ” ще приключи контракта на огромната си звезда, като юристи търсят метод по какъв начин това да стане по този начин, че да не му заплащат 16 милиона паунда, колкото има да получава до юни. Тогава изтича контрактът. Аргументът на " алените дяволи " е, че Роналдо е нарушил клаузи, критикувайки обществено треньора и управлението.

Според “Дейли мейл ” клубът ще разчита на положителните си връзки с мениджъра му Жорже Мендеш, с цел да уреди безболезнено преустановяване, защото за всички е ясно, връщане обратно няма.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР