Кристиано Роналдо даде интервю пред известния журналист Пиърс Морган относно

...
Кристиано Роналдо даде интервю пред известния журналист Пиърс Морган относно
Коментари Харесай

Роналдо: Чувствам се предаден от Манчестър Юнайтед, не уважавам тен Хаг

Кристиано Роналдо даде изявление пред известния публицист Пиърс Морган по отношение на обстановката му в Манчестър Юнайтед. Португалецът за първи път дава сходно изявление за връзките му с треньора Ерик загар Хаг и по какъв начин се усеща в Юнайтед. 
Прочетете още
Отговорите на Роналдо бяха много остри и е много евентуално той да бъде изваден от тима за неопределен срок. Почти несъмнено Роналдо ще напусне през зимния трансферен прозорец, а най-вече се спекулира, че той ще премине в Челси. 

" Да, пробваха се да ме изгонят. Не единствено треньорът, само че и още няколко към клуба. Чувствах се предаден. Превърнаха ме в изкупителна жертва. Някои хора тук не ме желаеха, освен тази година, само че и предходната също ", посочи 37-годишният нападател.

Роналдо не се изрече по никакъв начин ласкаво за мениджъра на Юнайтед Ерик загар Хаг.

" Не мога да изпитвам почитание към някого, който не показва същото към мен ", безапелационен беше португалецът.

Бившият ментор на " алените дяволи " Ралф Рангник също не е оставил положителни мемоари у Роналдо.

" Ако изобщо не си треньор, по какъв начин ще водиш Манчестър Юнайтед? Дори не бях чувал за него ", отсече звездата.

" Уейн Рууни? Не знам за какво непрекъснато ме нападна. Може би тъй като кариерата му завърши, а аз към момента играя на високо равнище. Няма да споделям, че наподобявам по-добре от него. Което в действителност е истина ", продължи Роналдо.

На въпрос по какъв начин се е стигнало до завръщането му на " Олд Трафорд ", Кристиано отговори: " Последвах сърцето си. Сър Алекс ми сподели: " Невъзможно е да отидеш в Манчестър Сити ", а аз отвърнах " ОК, шефе ".

" Когато се завърнах, напредъкът в тима беше нулев. След напускането на сър Алекс няма никакво развиване. Нищо не се е трансформирало. Мисля, че почитателите би трябвало да знаят истината. Искам най-хубавото за клуба, по тази причина се върнах. Но има неща от кухнята, които ни пречат да стигнем равнището на Ман Сити, Ливърпул, а в този момент и Арсенал. Клуб от калибъра на Манчестър Юнайтед би трябвало постоянно да е на върха, а ние не сме там. Пикасо е споделил, че с цел да изградиш нещо ново, първо би трябвало да разрушиш остарялото. Ако в клуба желаят да стартират с мен, няма проблем. Обичам Юнайтед и почитателите, те постоянно са на моя страна. Но в случай че задачата е да се опита нещо друго, би трябвало да се създадат доста, доста промени ", разяснява Роналдо.

Португалецът е останал доста отчаян, че от Манчестър Юнайтед са се усъмнили в аргументите да пропусне огромна част от лятната подготовка. Тогава тримесечната му щерка беше в болница, само че от клуба не са показали никакво състрадание.

" Сър Алекс знае по-добре от всеки, че клубът не се намира там, където би трябвало да бъде. Всички го знаят. Хората, които не го признават, просто не желаят да го създадат. Те са слепи за истината. Най-важното нещо във футбола са почитателите. Играта е за тях. Усещам поддръжката им всякога, когато изляза на улицата и при мен дойдат хора, които споделят, че правят оценка приноса ми за футбола. Феновете са всичко за мен и поради тях давам това изявление. Мисля, че в този момент е верният миг да изразя мнението си ", сподели още Роналдо.

Цялото изявление ще бъде излъчено в сряда вечерта. Много е евентуално това да значи завършек на втория престой на Кристиано в Манчестър Юнайтед.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР