Кристиано Роналдо, чиято чест беше наранена, отново побърза пръв да

...
Кристиано Роналдо, чиято чест беше наранена, отново побърза пръв да
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо пак се изниза преди останалите

Кристиано Роналдо, чиято чест беше засегната, още веднъж побърза пръв да си тръгне от терена. Направи усещане, че незабавно след края на мача на Португалия с Швейцария в Катар той се изстреля към съблекалнята. По същото време останалите негови съотборници занапред отиваха да поздравят последователите на отбора на трибуните зад едната врата.

В този осминафинален дуел нападателят не беше включен в стартовия състав и това го ядоса. Той въпреки всичко се появи през второто полувреме, само че чак за последните към 20 минути, когато изходът на срещата от дълго време беше решен. Роналдо даже означи един гол, само че той не беше зачетен поради засада.

В последна сметка португалците се постановиха с 6:1 и отиват на четвъртфинал, където в събота ще спорят с Мароко от 17:00 часа.

Роналдо към този момент на два пъти този сезон направи нещо сходно в някогашния си клуб Манчестър Юнайтед. В единия случай той не изчака края на една контрола и напусна стадиона преди нейния край, а във втория отхвърли да влезе като запаса във финалните минути и също побърза да се прибере в тунела.
 Кристиано Роналдо не стартира титуляр за Португалия на огромно състезание за първи път от 2008 година насам Кристиано Роналдо не стартира титуляр за Португалия на огромно състезание за първи път от 2008 година насам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР