Кристиано Роналдо бе една от първите звезди, които си купиха

...
Кристиано Роналдо бе една от първите звезди, които си купиха
Коментари Харесай

Останаха по-малко от 200 броя Chiron

 Кристиано Роналдо бе една от първите звезди, които си купиха новия модел Bugatti Chiron. Кристиано Роналдо бе една от първите звезди, които си купиха новия модел Bugatti Chiron.
Кристиано Роналдо, Том Круз и саудитският принц Бадър са измежду 70-те богати късметлии, които са получили най-новия модел Bugatti Chiron през отиващата си 2017 година Бутиковата компания от групата на Volkswagen изпраща годината с осъществени цели, защото трябваше да съобщи на клиенти тъкмо 70 автомобила. Производството на Chiron е лимитирано до 500 коли, от които над 300 към този момент са продадени, само че ще бъдат доставени на купувачи в идващите няколко години. Още преди лансирането на модела през 2016 година бяха капарирани над 200 екземпляра, въпреки че бъдещите притежатели даже не го бяха виждали.
 Първият образец Bugatti Chiron за американски покупател бе предаден на притежателя през август 2017 година в тузарския курорт Пебъл Бийч. Първият образец Bugatti Chiron за американски покупател бе предаден на притежателя през август 2017 година в тузарския курорт Пебъл Бийч.
43% от купувачите на Chiron са от Европа, 26% – от Северна Америка и 23% от Близкия Изток, а останалите 8% са от азиатско-тихоокеанския район. Базовата цена на модела е 2,4 милиона евро, като при поръчка се изисква най-малък депозит в размер на 200 000 евро. Не всеки паралия може да си купи тази кола, тъй като производителят прави асортимент на клиентите си. Изключително рядко на пазара излизат екземпляри втора употреба, чиято цена е по-висока от номиналната с към милион.

Те получават най-хубавото в автомобилната промишленост сега. Луксозната направа и вътрешното обзавеждане са на равнището на Rolls-Royce, а задвижващата система е без аналог. Двигателят е с работен размер 8000 кубика и настройка W16 на цилиндрите W16, които се зареждат с четири турбокомпресора. С мощ 1500 конски сили Chiron форсира за 2,4 секунди от 0 до 100 км/ч, за 6,5 секунди от 0 до 200 км/ч и за 13,6 секунди от 0 до 300 км/ч. Максималната скорост от 420 км/ч се развива са малко повече от 30 секунди, а прекъсването от нея до цялостен покой лишава по-малко от 10 секунди.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР