Кристиан Вигенин, Веска Ненчева, кандидати за народни представители от БСП

...
Кристиан Вигенин, Веска Ненчева, кандидати за народни представители от БСП
Коментари Харесай

Социалистите от Пловдив и областта с почит пред българското дело на Съединението

Кристиан Вигенин, Веска Ненчева, претенденти за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “ и социалисти от Пловдив-град и Пловдив-област уважиха дружно българското дело на Съединението.

„ Когато народът има идея, няма мощ, която може да го спре. Ще съм извършил дълга си като българин, в случай че съумея да предам на нашите деца най-малко парченце от гордостта, която изпитвам от делата на  нашите прародители от героичното време на Съединението “, съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за 16 МИР Кристиан Вигенин минути откакто социалистите сервираха венци и цветя на благодарност пред паметника на Съединението в Пловдив. 

Водачът на листата на социалистите за 17 МИР Веска Ненчева добави: „ В тежки и сложни времена българите най-силно имаме потребност от обединяване. Имаме образеца на предците си. Можем и в този момент да го създадем. Вярвам! Днес българското обединяване е обединяване за хората на Подбалкана и Пловдив-област. ”
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР